działalność | activities

2017
współorganizacja 6. edycji festiwalu sztuki cyfrowej Patchlab | 24-29.10.2017 | Kraków

Festiwal Sztuki Cyfrowej Patchlab to międzynarodowe wydarzenie dedykowane interdyscyplinarnej twórczości cyfrowej tworzonej na pograniczu sztuki, nowych technologii i kreatywnego programowania. Tegoroczna 6. edycja festiwalu poświęcona była tematowi sztuce danych i sztucznej inteligencji. W Małopolskim Ogrodzie Sztuki, Galerii Sztuki Współczesnej Bunkier Sztuki i Pałącu Czeczotki zaprezentowanych było 14 instalacji, 6 performance’ów, 3 warsztaty, spotkania i prezentacje z udziałem 34 artystów mediów elektronicznych z Polski, Niemiec, Austrii, Francji, Grecji, Cypru, Włoch, Węgier, Belgii, Danii, Iranu, Hongkongu i Tajwanu.

Pełny program i relacja z festiwalu na stronie:  patchlab.pl

Co-organization of the 6th edition of Patchlab Digital Art Festival| 29-24 Oct 2017 | Krakow, Poland

Patchlab Digital Art Festival is an international event dedicated to interdisciplinary (post)digital art forms, created at the intersection of art, new technologies and creative programming. During the 6th edition this year main focus will be at the Data Art and AI. At the Malopolska Garden of Arts, Contemporary Art Gallery Bunkier Sztuki and Czeczotki Palace there were presented 14 installations, 6 performances, 3 workshops, meetings and presentations of 34 artists of electronic media art from Poland, Germany, Austria, France, Greece, Cyprus, Italy, Hungary, Belgium, Denmark, Iran,
Hong Kong and Taiwan.

Program and report from the festival can be found at the webpage: patchlab.pl

Patchlab Digital Art Festival 2017 / aftermovie / from Patchlab Festival on Vimeo.

2016
współorganizacja ekspozycji interaktywnej instalacji Quantum Space rosyjskiej grupy Kuflex w Pawilonie Wyspiańskiego w Krakowie

Coorganization of the exposition of interactive installation Quantum Space by Russian art group Kuflex at the Wyspianski Pavillion in Krakow, Poland.